Dolph visar sina kläder och sångtalanger



Vem vill inte bära likadana kläder som denna herre burit?


Vi på bloggen likt många andra är övertygade om att klädkedjan MQ ökade sin försäljning markant efter att deras reklamfilm med Dolph visades för första gången på svensk tv. Detta faktum är lika självklart som att påven är katolik och att Danny Devito är kortare än genomsnittsmannen, så något statiskt underlag behövs inte för att styrka påståendet.

Men något som slog oss med häpnad och beundran (eller slog och slog, vi vet ju att karln har kapacitet till det mesta) var Dolphans makalösa sångröst! Välkända och skickliga manliga sångare som Pavarotti, Jussi Björling, den där dragspelande kufen i Lars-Kristerz, (vem sa att Dolphans fans inte besitter en smula humor?) och Tito Beltram, hade ramlat baklänges och fått en hjärnskakning om de varit med i musikstudion och bevittnat, detta numera inom svensk musik, klassiska och magiska ögonblick.

För er som inte sett reklamen, fy skäms på er och må ni bli förlåtna för edra synder. Nu har ni tack vare oss chansen att återgällda ert lilla men ack så onödiga misstag.


 

Dags för dagens allmänbildning.

Fact 5: Religion is something left over from the infancy of our intelligence; it will fade away as we adopt reason and Dolph movies as our guidelines

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0